Specialitati

Chirurgie estetica

Avand la origini tehnici de chirurgie reconstructiva, Chirurgia Estetica a evoluat, iar multe dintre procedurile aplicate in prezent pe scara larga pentru a imbunatati aspectul estetic, au inceput ca solutii pentru probleme reconstructive. Deasemenea, evolutia si schimbarile tehnologice, favorizeaza procedurile minim invazive cu recuperare rapida!

Mai mult

Dermatologie, IPL, Laser

Analiza amanuntita a proceselor cutanate patologice impune o investigatie minuntioasa a bolnavului, a manifestarilor lui, a starii lui generale, inclusiv a sistemului sau nervos si a mediului in care traieste. Atunci cand devenim pacienti cu probleme dermatologice trebuie sa eliminam din gandirea noastra, faptul ca stim ce avem pentru ca am mai vazut la cineva, am citit intr-o carte ori pe internet, sau am intrebat direct la farmacie pentru tratament.

Mai mult

Ortopedie

Beneficiati de tratamente si tehnici chirurgicale ortopedice minim-invazive cu recuperare rapida, riscuri scazute si traumatisme minime, precum si solutii complexe de protezare ce permit pastrarea integritatii membrelor si a mobilitatii pacientului.

Mai mult

Psiho-nutritie

Aleg sa cred si imi doresc a reusi cu toti cei ce vin spre mine educarea, indreptarea si implementarea unui nou stil de viata din punct de vedere nutritional. Cum sa compun un regim alimentar strict si sa-l impun unui om, apoi sa am incredere ca el functioneaza, ca el slabeste, este multumit de rezultat si cand revine din programul de 'restrictii' totul va fi minunat?!? Este aproape intotdeauana fals! Majoritatea (adica 80%) dintre cei ce tin diete stricte, dupa aceste programe, revin la problemele anterioare si intra intr-un cerc vicios.

Mai mult

Chirurgie oncologica

Mai mult