Indepartarea petelor cauzate de soare (Solar Genesis)

Blog Single

Solar Genesis reprezinta o modalitate rapida, sigura si confortabila pentru a indeparta petele maronii cauzate de soare sau de sarcina de pe fata, piept, brate si maini, fara utilizarea gelurilor sau anestezicelor locale. Urmele lasate de soare vor disparea dupa unul sau doua tratamente, lasand pielea curata si tanara.

Diferenta Solar Genesis

Confort. Am creat un sistem de lumina pulsata deosebit de eficient pentru tratarea pigmentului la un nivel de energie mult mai tolerabil pentru pacient. Nu este necesara utilizarea in prealabil a anestezicelor locale sau a gelului. Puteti obtine rezultate superioare in doar una sau doua sedinte. Procedura Solar Genesis reprezinta ultima generatie in domeniul tratamentelor cu lumina intens pulsata.

Ce zone pot fi tratate?

Teoretic se poate trata fara riscuri orice parte a corpului care prezinta pete de la soare,sarcina, varsta sau pistrui. Fata, pieptul, umerii si bratele sunt zonele cel mai frecvent tratate deoarece ele sunt cel mai frecvent expuse la soare. Raspund bine la tratament atat petele mici cat si zonele de piele cu multi pistrui.

Cum actioneaza tratamentul?

Lumina vizibila emisa de Solar Genesis este absorbita in mod selectiv de catre petele pigmentate de pe piele. Efectul terapeutic este produs prin incalzirea si distrugerea celulelor pigmentare.

Ce simt in timpul tratamentului?

Cand piesa de mana este plasata pe piele, veti simti o senzatie racoroasa si comfortabila. Cand pulsul de lumina este emis, este posibil sa simtiti pentru scurt timp o usoara intepatura.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul propriu-zis dureaza doar cateva minute. Si, deoarece nu este nevoie sa aplicati inainte gel sau anestezic local, durata totala a vizitei Dvs. este de cel mult o ora.

De cate tratamente am nevoie?

In mod normal, este suficient un tratament sau doua pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare in cazul petelor cu suprafata mare sau inchise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pete.

Ce se intampla dupa tratament?

Imediat dupa tratament, petele se vor inchide la culoare. Puteti observa si o usoara inrosire a pielii din vecinatate. In general, aceste simptome dispar in doua ore. In cel mult trei saptamani, petele se vor atenua sau vor disparea. Medicul va va oferi informatii complete privind beneficiile si riscurile tratamentului.

Petele vor reaparea in timp?

Nu. Pot aparea alte pete noi, care pot fi indepartate la randul lor prin aceeasi procedura. Aveti grija sa va protejati cu creme cu factor de protectie solara atunci cand va expuneti la soare pentru a evita aparitia unor noi pete.

Pot trata orice tip de pete in acest fel?

Petele provocate de expunerea la soare pot fi tratate eficient cu Solar Genesis. Exista insa si alte tipuri de leziuni pigmentare, ca de exemplu semne din nastere sau alunitele. Consultati medicul cu privire la tipul de pete care pot fi tratate cu Solar Genesis.

Cand voi vedea rezultatele?

Majoritatea pacientilor observa o imbunatatire vizibila a aspectului petelor tratate in decurs de doua pana la trei saptamani de la tratament. In unele cazuri insa rezultatele vor fi observate dupa o luna sau mai mult.