Psiho-nutritie

Blog Single

Aleg sa cred si imi doresc a reusi cu toti cei ce vin spre mine educarea, indreptarea si implementarea unui nou stil de viata din punct de vedere nutritional.

Cum sa compun un regim alimentar strict si sa-l impun unui om, apoi sa am incredere ca el functioneaza, ca el slabeste, este multumit de rezultat si cand revine din programul de 'restrictii' totul va fi minunat?!? Este aproape intotdeauana fals! Majoritatea (adica 80%) dintre cei ce tin diete stricte, dupa aceste programe, revin la problemele anterioare si intra intr-un cerc vicios.

Imi doresc sa pot darui oamenilor nu un program sau un nou regim alimentar, ci un veritabil mod de viata, cu un control deplin si constient asupra oraganismului noastru si al greutatii lui. Nu doresc sa facem calcule de calorii, nu doresc restrictii drastice si un control al greutatii din primele zile. Nu! Imi doresc sa putem castiga incredere in corpul nostru, reducerea si mentinerea greutatii in limite rezonabile, toate acestea fiind legata direct de energia dobandita eliminand reziduurile metabolice raspunzatoare de boli si de excesul ponderal, care...tot boala se cheama!

Nu sfatuiesc a se consuma pastile de slabit, nu recomand restricitii extreme in hrana de zi cu zi, recomand adoptarea unei NOI FILOSOFII de viata, un regim nutritiv de profilaxie al bolilor, de mentinere sub control al greutatii...de bucurie si drag fata de propriul corp si propria viata.

Si veti trai sanatosi viata intreaga!

Respect personal prin cunoastere si prin adoptarea unui mod de hrana constient si sanatos!

Imi doresc sa invatam ce sa mancam, cat sa mancam, in ce combinatii sa alegem hrana de zi cu zi si am toata increderea si dorinta de a ne recastiga impreuna INCREDEREA, linistea interioara, dragul de noi si deschiderea, nu in ultimul rand!, catre o viata fara boala.

"Hrana sa ne fie medicament!"

Si prin mod de hrana sanatos, prevenim toate bolile, cu siguranta!

Va indemn sa aveti curaj si dorinta inspre o autoreglare, autocunoastere si o educatie in regimul alimentar, catre o viata armonioasa si echilibrata.

Cu tot dragul meu pentru oameni si cu tot ce stiu despre nutritia optima si echilibru personal,

Lavinia Bratu


Tarifele pentru orele de consiliere psiho-nutritie sunt: 1 sedinta de 60 minute - 250 ron