Ziua Internationala a Zambetului

Asa-i ca v-ati trezit de dimineata gandindu-va ca este doar o zi obisnuita, inaintea unui weekend mult asteptat? Ati zambit gandindu-va ca e vineri? Ce-ati spune daca ati afla ca azi, mai mult decat oricand, zambetul dumneavoastra a avut o insemnatate: Ziua Internationala a Zambetului!

Mai mult

Comunicat catre pacienti si colaboratori

Mai mult

Cancerul de piele

Renumitul chirurg estetician Tiberiu Bratu: „Degeaba le spun tinerelor ca mai bine sunt albe si sanatoase decat bronzate si cu melanom“.

Mai mult

De ce vor romanii sa fie mai frumosi

De ce vor romanii sa fie mai frumosi. Esteticianul Tiberiu Bratu: „O doamna de 80 de ani a vrut sa-i fac un lifting dupa ce i-a murit sotul, pe care l-a îngrijit 10 ani“

Mai mult

Tratamente personalizate anti-aging

In cadrul acestei etape, beneficiati de consultatii in doua sedinte cu un expert in procedura anti-age si chirurgie plastica.

Mai mult

Lista interventii

Lista cu interventiile de chirurgie plastica si chirurgie estetica care se fac in clinica noastra.

Mai mult

Chirurgia estetica

Oamenii cu o buna imagine personala sunt mai eficienti in activitatea lor, sunt mai siguri pe ei si interactioneaza pozitiv cu ceilalti avand mai mult succes in viata. Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata! O operatie estetica va poate creste increderea in sine si va poate scapa de complexele pe care le aveti. Chirurgia estetica are ca scop ameliorarea aspectului estetic al corpului, aceasta insemnand fie corectarea unor deficiente morfologice, fie indepartarea semnelor de imbatranire.

Mai mult