Informare corecta

Blog Single

Informarea corecta a pacientilor nostri este o prioritate pentru intreg colectivul medical la clinicii Brol.

Odata cu stabilirea unei interventii estetice, fiecare pacient este informat corect despre intreaga procedura si toate riscurile care pot aparea. Preferam sa fim trasparenti in fiecare informatie transmisa si sa-i punem la dispozitie intreaga noastra experienta in domeniu, precum si, raspunsuri la toate intrebarile aparute.

Fiecarui pacient ii este prezentat un acord, in care sunt listate toate efectele pozitive precum si complicatiile care pot aparea precum si o colectie fotografica care sa ilustreze toate cele specificate mai sus

Reusita unei operatii, nu este in totalitate dependenta doar de interventia propriu zisa. Tipul de cicatrizare a pielli, tipul de interventie, aria afectata, factori erditari etc. sunt doar cateva dintre elementele contriubuabile la un rezultat armonios. Ne dorim pacienti informati si depunem toate eforturrile pentru ca atunci cand clientii nostrii decid sa mearga inainte cu procedura aleasa, sa fie avizati si informati in legatura cu interventia ante si post operator.