Epilare cu ajutorul Laserului NdYAG Cutera Xeo

Blog Single

Acum, atat barbatii cat si femeile pot transforma parul nedorit de pe fata si corp intr-o amintire datorita Laserului NdYAG Cutera Xeo, fara ceara dureroasa, electroliza sau lame de ras!

Laserul Cutera Xeo ofera tehnologia secolului 21 pentru tratarea acestei probleme. Conceput pentru eliminarea permanenta a parului, Xeo poate trata eficient si sigur femei si barbati cu orice tip de piele si ten, chiar si pacienti cu pielea bronzata.

Diferenta Cutera Xeo

Cutera Xeo foloseste cea mai noua tehnologie pentru indepartarea parului, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati. Designul sau unic, lungimea de unda mai mare, precum si sistemul inovativ de racire, asigura cele mai bune rezultate, in deplina siguranta, si cu caracter permanent.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu Xeo?

Xeo poate indeparta parul din toate zonele corpului, inclusiv de pe fata, picioare, brate, subrat si spate. Poate trata si zone sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala.

Ce simtiti la tratamentul cu Xeo?

Piesa de mana Xeo - NdYAG raceste si netezeste in timp ce aluneca pe piele. La emiterea pulsului de lumina unii pacienti simt o usoara senzatie de intepatura. Nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante; totusi, unii pacienti doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

De cate tratamente este nevoie?

Majoritatea zonelor necesita 3-6 tratamente. Totusi, numarul tratamentelor cu Xeo necesare pentru efecte optime si de durata depinde de mai multi factori - grosimea firului de par, zona tratata si ritmul de crestere a parului. Firele de par nu cresc in acelasi ritm; parcurg trei etape distincte: crestere, stagnare si eliminare. Tratamentul cu Xeo actioneaza prin distrugerea firelor de par aflate in faza de crestere la momentul tratamentului. Deoarece firele de par ajung in faza de crestere in momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumita zona.

Ce se intampla dupa tratament?

Imediat dupa tratamentul cu Xeo, zona tratata poate fi usor inflamata si rosie. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplica imediat dupa tratament foliile calmante Natragel, care hidrateaza si decongestioneaza in paralel. La 3-7 zile dupa tratament veti observa ca parul pare sa creasca din nou. De fapt, majoritatea acestor fire de par nu cresc din nou, ci sunt eliminate ca rezultat al tratamentului. Intre doua sesiuni de tratament nu aveti voie sa va depilati cu ceara sau prin pensare, dar puteti sa va radeti.

Exista restrictii in activitate dupa tratament?

Dupa tratament va puteti relua imediat activitatea normala. Poate aparea o usoara inrosire a pielii. Se recomanda aplicarea cremelor de protectie solara pe zonele tratate care vor fi expuse la soare. In plus, medicul poate recomanda utilizarea unor produse speciale pentru ingrijirea pielii sau a unei creme cu o formula special adaptata tipului dvs. de piele.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Pacientii au manifestat putine efecte secundare, cele mai frecvente fiind o usoara inrosire si inflamare a pielii, asemanatoare unei arsuri solare. Aceste efecte dureaza de obicei cel mult cateva ore si sunt atenuate folosind foliile calmante Natragel. Medicul dvs. va va oferi informatii complete despre avantajele si riscurile tratamentului.

Care este diferenta intre Xeo - laser NdYAG si alte metode de indepartare a parului?

Rasul, ceara si cremele depilatorii sunt metode cu rezultate temporare care trebuie repetate frecvent. Xeo ofera indepartarea definitiva a parului cu rezultate de durata.

Care este diferenta intre Xeo si electroliza?

Electroliza este un proces greoi, invaziv si dureros care consta in introducerea unui ac si emiterea unui impuls electric in fiecare folicul in parte. Electroliza necesita de cele mai multe ori ani de tratament la intervale regulate. Sistemul Xeo emite energie luminoasa catre sute de foliculi simultan, si astfel trateaza eficient in doar cateva secunde o intreaga zona care ar necesita mai mult de o ora de electroliza.

De ce Xeo si nu alte sisteme laser pentru indepatarea parului?

Xeo foloseste ultima tehnologie laser in domeniul indepartarii parului si astfel trateaza rapid zone extinse fara limitarile metodelor mai vechi. Lungimea de unda mai mare utilizata de Xeo permite tratarea sigura si eficienta a pacientilor cu ten mai inchis la culoare sau bronzati. Spre deosebire de ale sisteme, Xeo poate trata la fel de usor si eficient atat parul fin de pe buza superioara a femeilor, cat si parul mai aspru de pe spatele barbatilor. Piesa de mana cu racire integrata asigura confortul pacientilor si minimalizeaza reactiile adverse frecvent observate in cazul utilizarii altor sisteme laser.