Spatiu de tratament ultramodern

Blog Single

Spatiul dedicat tratarii si ingrijirii pacientilor nostri este unul privat, ultramodern, construit si dotat conform celor mai inalte standarde internationale!

Brol Medical Center si-a inceput activitatea in anul 1996. Ne recomanda asadar, o experienta de 22 de ani in chirurgia estetica. Va invitam sa ne treceti pragul, va oferim servicii de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, consultatii si tratamente dermatologice, precum si consultatii de nutritie.

Pacientilor nostri le punem la dispozitie 3 cabinete de consultatie si tratament si 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor internationale. Saloanele cu 1 sau 2 paturi dispun de grup sanitar propriu, Internet, televizor, telefon si aer conditionat. Fiecare pat are instalatie de oxigen si sistem de aspiratie propriu.

Prof. Dr. Bratu si intreaga echipa medicala are ca principala misiune sa asigure tuturor pacientilor rezultate excelente in conditii de confidentialitate si siguranta. Profesionalismul, cele peste 15.000 de interventii si 22 de ani de experienta in mediul privat, recomanda Clinica Brol ca fiind alegerea perfecta pentru orice fel de interventie estetica.

Va asteptam la o consultatie, este primul pas pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre!