Peeling laser

Blog Single

Ce este Peelingul Laser?

Este o indepartare(ablatie) controlata a unor straturi superficiale ale epidermului, cu formarea unui tegument nou,lipsit de imperfectiuni.

Ce afectiuni pot fi tratate?

Procedeul se adreseaza corectiei ridurilor fine, cicatricilor postacnee, cicatricilor postarsura, pori dilatati si petelor maronii.

Cum functioneaza tratamentul?

Lungimea de unda de 2790 nm se absoarbe selectiv in apa intracelulara determinind vaporizarea unor straturi de celule superficiale. Concomitent in straturile mai profunde se acumuleaza caldura care duce la stimularea sintezei de colagen.

Ce imperfectiuni ale pielii pot fi tratate?

Tratamentul se adreseaza petelor maronii, cicatricilor postacnee, porilor dilatati si ridurilor fine, precum si altor imperfectiuni ale texturii pielii.

Perioada de recuperare?

Imediat dupa tratament zona este rosie, a doua zi incepe sa devina maronie. Aceasta crusta maro se elimina in zilele urmatoare, intr-o perioada de 4 pana la 6 zile. Pielea nou formata este mai fina si mai lipsita de inperfectiuni.

Exista durere?

Procedeul este dureros. Pentru a nu simti durere se foloseste o crema anestezica care se aplica pe zona tratata cu 30 de minute inainte sau se face o anestezie usoara intravenoasa, practic pacientul doarme si nu simte nimic.

Ingrijire post-tratament?

Pe zona tratata se aplica de 4-5 ori pe zi un unguent recomandat de medic.