Intinderea pielii cu ajutorul noului Cutera Titan

Blog Single

De ce avem laxitate cutanata(piele lasata)?

De la o anumita varsta raportul intre sinteza de colagen si degradarea lui se modifica in fovoarea degradarii. Deci organismul nu mai sintetizeza suficient de mult colagen, pielea devine laxa si are tendinta de cadere.

Noul Cutera Titan - tehnologie unica in lume, va ofera o alternativa naturala pentru intinerirea pielii. Folosind energia luminii pentru a stimula productia de colagen in profunzimea pielii, Titan intinde pielea de pe fata, brate, abdomen. Este solutia ideala pentru a va imbunatati aspectul pielii, fara interventii chirurgicale care presupun un timp de recuperare mai lung, sau injectii neplacute.

Cum actioneaza Cutera Titan?

Titan foloseste o lumina infrarosu, controlata, in deplina siguranta, pentru a incalzi dermul. Incalzirea produce contractarea imediata a colagenului din derm, conducand la intinderea pielii. In timpul procedurii, suprafata pielii (epidermul) este protejata in permanenta prin fazele de racire care alterneaza controlat cu incalzirea. Toate, cu aceeasi piesa de mana Titan. Dupa procedura, productia noua de colagen provoaca in continuare intinderea pielii, imbunatatind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a santurilor nazo-labiale, de exemplu.

Ce zone raspund cel mai bine la procedura Titan?

Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele lasata. Pielea laxa de pe parte inferioara a fetei, gat si abdomen a raspuns deosebit de bine la tratament.

Ce persoane pot fi tratate?

Deoarece procedura folosita de Titan consta in incalzirea tesutului aflat sub suprafata pielii, pot fi tratati pacientii cu orice tip de piele. Posibili pacienti sunt barbati si femei avand orice varsta si tip de piele. Medicul Dvs. va poate sfatui daca tratamentul cu Titan vi se potriveste.

De cate tratamente este nevoie?

Un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienti. Medicul Dvs. va va recomanda numarul si frecventa tratamentelor pentru a obtine rezultate optime.

Care sunt efectele tratamentului?

Exista efecte secundare?

Imediat dupa tratament puteti observa o usoara inrosire si inflamare a pielii in zona tratata. Ambele efecte vor disparea in cateva minute.

Cand voi observa rezultatele?

In cazul unor pacienti, rezultatele au fost observate imediat. Totusi, pentru cei mai multi pacienti, rezultatele vor deveni vizibile pe parcursul urmatoarelor trei pana la sase luni, timp in care se formeaza un strat nou de colagen si pielea se intinde.

Ce simt in timpul tratamentului?

La fiecare puls Titan, veti simti o scurta senzatie de caldura.Toti pacientii se simt confortabil fara nici un fel de anestezie.

Perioada de recuperare?

Este un tratament neinvaziv, nu lasa urme, pacientul nu este scos din circuitul socio-profesional, se poate face in orice anotimp.