Dermatologie, IPL, Laser

Analiza amanuntita a proceselor cutanate patologice impune o investigatie minuntioasa a bolnavului, a manifestarilor lui, a starii lui generale, inclusiv a sistemului sau nervos si a mediului in care traieste.
Atunci cand devenim pacienti cu probleme dermatologice trebuie sa eliminam din gandirea noastra, faptul ca stim ce avem pentru ca am mai vazut la cineva, am citit intr-o carte ori pe internet, sau am intrebat direct la farmacie pentru tratament.

Tratamente laser si IPL

Laser fractional cu CO2

Fire XEL- ultima tehnologie in reintinerire (faciala, gat, decolteu si maini) are ca si focus principal reducerea ridurilor fine la nivelul fetei, reda imediat elastcitatea pielii, imbunatatindu-i vizibil textura si tonusul.

Mai mult

Rejuvenarea cutanata cu Dermapen

Tratament revolutionar si accesibil care faciliteaza productia de colagen si elastina. Pielea dumneavoastra va dobandi nivelul maxim de fermitate!

Mai mult

Consultatii dermatologie

Atunci cand un pacient se confrunta cu o problema dermatologica, se impune o investigatie detaliata a bolnavului, a manifestarilor lui, a starii lui generale, inclusiv a sistemului sau nervos si a mediului in care traieste.

Mai mult

Dermatoscopie

Prin aceasta metoda se vizulizeaza elementele morfologice ale leziunilor si tumorilor cutanate.

Mai mult