Consultatii dermatologie

Blog Single
  • Diagnosticarea si tratamentul afectiunilor dermatologice
  • Mici interventii, electrocauterizare (papiloame, veruci)

Diagnosticarea bolilor dermatologice

Atunci cand deveniti pacienti cu probleme dermatologice, faptul ca stiti sa va diagnosticati corect pentru ca ati mai vazut la cineva, ati citit intr-o carte ori pe internet despre problema respectiva sau ati intrebat direct la farmacie despre tratament este o abordare gresita care va poate agrava afectiunea de care deja suferiti

Corpul uman, este un sistem perfect, inteligent si va sti sa semnalizeze prin piele aparitia unor probleme de sanatate interne care nu s-au manifestat inca.

Dupa analiza minuntioasa a eruptiei cutanate, trebuie urmat examenul organelor interne. Pielea nu trebuie considerata ca un organ izolat, ea se gaseste in interdependenta intima cu celelalte organe interne ale corpului. Orice tulburare a organelor interne duce la aparitia unor modificari ale pielii. Multe din eruptiile cutanate sunt manifestari morbide produse de suferinta organelor digestive, circulatoare, respiratoare, uro-genitale, a sistemului neurovegetativ si endocrin.

Programati-va pentru o consultatie la dermatolog!

Mici interventii, electrocauterizare (papiloame, veruci)

Papiloamele virale si verucile sunt leziuni ale pielii provocate de infectia cu HPV. Din cele 120 de tulpini virale identificate pana in prezent aproximativ 4-6 tulpini sunt raspunzatoare de aceste leziuni cutanate.

Cea mai simpla modalitate de a trata aceste papiloame si veruci este electro si radio cauterizarea, metode pe care le gasiti in cabinetul de dermatologie din cadrul clinicii noastre.

Pentru programari la o consultatie dermatologica, sunati-ne la tel: 0742286458