Clinica Brol

La Brol Medical Center avem grija ca toate atributiile tale fizice sa fie puse in valoare intr-un mod cat mai natural. O echipa de specialisti si profesionisti te asteapta cu sfaturi utile si peste 22 de ani de experienta in chirurgie estetica. Suntem responsabili si punem pret pe confidentialitatea si intimitatea tuturor celor care ne treceti pragul!

Spatiu Tratament

Brol Medical Center realizeaza excelenta in chirurgia estetica in Timisoara inca din 1996. Echipa de medici coordonata de Prof. Dr. Tiberiu Bratu va pune la dispozitie cele mai inalte si profesioniste servicii medicale si de chirurgie estetica.

Mai mult

Experienta

Operatia va fi efectuata de un colectiv foarte competent si bine sudat in cei 22 ani de activitate in mediul privat, sub conducerea Prof. dr. Tiberiu Bratu.

Mai mult

Siguranta

Siguranta oricarei interventii programate in clinica, reprezinta o prioritate pentru intreaga echipa Brol Medical Center

Mai mult

Preturi competitive

Mai mult

Informare corecta

Suntem foarte atenti in comunicarea cu pacientii nostri si ne dorim ca acestia sa fie informati corect asupra tuturor aspectelor unei interventii efectuate in clinica Brol

Mai mult

Abordare multidisciplinara

De la avocat la psiholog, ginecolog, nutritionist si experti in imagistica, la Centru Medical Brol vei putea gasi intreg suportul necesar si informatia detaliata in vederea unei decizii atat de importante din viata ta.

Mai mult

Calitate

Pentru comfortul si siguranta pacientilor nostri, ne alegem mereu cei mai buni furnizori din fiecare domeniu. Atentia acordata alegerii furnizorilor nostri ne ajuta sa oferim mereu cele mai bune servicii.

Mai mult

Confidentialitate

Intimitatea si confidentialitatea dumneavoastra sunt prioritatea noastra!

Mai mult

Protectia datelor

Clinica Brol acorda o importanta deosebita atât vietii private cât si protectiei datelor cu caracter personal prin respectarea legilor privind protectia datelor.

Mai mult

Materiale Video

Mai mult

Fotografii

Fotografii din cadrul clinicii Brol.

Mai mult

Date de contact

Date de contact clinica Brol.

Mai mult

Despre Timisoara

Va asteptam sa descoperiti Timisoara, un oras multicultural si plin de premiere europeene

Mai mult